PLOČEVINKE SO ZAKON

5 DOBRIH RAZLOGOV ZA PIVO V PLOČEVINKI

  • 100% varnost pred svetlobo - boljša stabilnost in svežina piva
  • Okoljski vidik - aluminij se 100% reciklira in je lažji za transport
  • Boljša zašcita pred kisikom
  • Dosti manj lomljive od steklene embalaže
  • Hitro hlajenje

Stigma okrog pločevinke se je v svetu craft pivovarstva že zdavnaj polegla. Skozi leta so bila piva v pločevinki zaničevana zaradi slabe kakovosti in okusa po kovini. S tehnološkim napredkom in pivovarskim razvojem v smeri kakovostnih craft piv, se je tudi na področju uporabe pločevink marsikaj spremenilo. Po zelo uspešnem začetku polnjenja prvega craft piva v pločevinke v letu 2002, so v ZDA poskrbeli za revolucijo na tem področju. Vse več craft pivovarn v ZDA, je začelo polniti pivo v pločevinke in ta trend se je razširil po celem svetu. Zagotovo ste tudi sami že opazili vse več in več craft piv, ki se pojavljajo v pločevinkah, namesto v steklenicah.

V pivovarni Bevog smo se začeli navduševati nad vsemi prednostmi, ki jih pločevinka nosi s sabo in tako je padla odločitev o uporabi pločevinke za vsa piva iz naše proizvodnje. Svetloba je namreč največji sovražnik stabilnosti piva in pločevinka nudi popolno zaščito ter s tem tudi najbolje ohranja samo svežino piva. Pločevinka nosi veliko dodano vrednost tudi glede varovanja okolja, kajti aluminij se namreč do 100% reciklira, istočasno pa je pločevinka glede svoje teže in velikosti tudi veliko primernejša za transport. 

Pivovarna Bevog je bila ena prvih craft pivovarn na področju celinske Evrope, ki je z začetkom uporabe pločevink premikala meje ustaljenega in ponujala svoj produkt v tej zanimivi in napredni embalaži. Iz praktičnega vidika je pločevinka izredno primerna za vse aktivnosti na prostem, za zabave in festivale saj v primerjavi s steklenico zavzema veliko manj prostora, je praktično nezlomljiva in se hitro ohladi. Pri načrtovanju prihajajočega vikenda, torej ne pozabite - pločevinka piva Bevog je takoj pripravljena za akcijo.

Zapri (esc)

Uporaba spletnih piškotkov

Spletno mesto Bevog.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih za pravilno delovanje spletnega mesta in za spremljanje obiskanosti (Google analytics).

Strinjam se

Ali ste stari 18 let?

Kliknite DA, če ste polnoletni.
Kliknite NE, če ste mlajši od 18 let.

DA NE

Košarica

Vaša košarica je prazna.
Nadaljuj z nakupom