BEVOG x SIDDHARTA

V Bevogu poleg piva obožujemo tudi glasbo. V preteklosti smo že sodelovali z mnogimi glasbeniki, glasbenimi festivali, klubi in prireditvami. Tokrat pa so nas poklicali velikani rocka-SIDDHARTA!

Z velikim ponosom, častjo in odgovornostjo smo se lotili sodelovanja z največjo slovensko glasbeno skupino. Siddharta so ljubitelji piva in tako smo se skupaj podali na misijo kreiranja piva, ki bo njim in njihovim fanom pisan na kožo.

Ko se združijo ustvarjalne glave, zagotovo nastane nekaj odličnega. Siddharta so obiskali našo pivovarno, kjer smo skupaj pokusili več piv, jih pokomentirali in na koncu ustvarili recept za izjemen lager. Uporabili smo izključno slovenske hmelje - legendarno Auroro in moderni Styrian Dragon. Za sladno osnovo smo izbrali svetel slad, iz majhne, izredno kvalitetne sladarne v Nemčiji. Naši pivovarji so recept neutrudno pilili in preizkušali razne kombinacije in nianse, dokler nismo bili s pivom popolnoma zadovoljni. Rezultat je svetlo zlato-rumeno pivo s čudovito belo peno. Vonj in okus naše čute osredotočita na izjemno osvežujoče pivo z zelo lepo vkomponirano subtilno sadno noto, ki pivo mladostno poživi in ne prevlada. LEDENA je prav to, kar smo hoteli, resnično rockersko pivo, ki zelo lepo steče po grlu in nas z umirjenimi 4,5 % alkohola ohladi na še tako razgretem koncertu.

Zapri (esc)

Uporaba spletnih piškotkov

Spletno mesto Bevog.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih za pravilno delovanje spletnega mesta in za spremljanje obiskanosti (Google analytics).

Strinjam se

Ali ste stari 18 let?

Kliknite DA, če ste polnoletni.
Kliknite NE, če ste mlajši od 18 let.

DA NE

Košarica

Vaša košarica je prazna.
Nadaljuj z nakupom